СПА Център Галеон

Category
Galeon Residence & Spa, SPA
Tags
Galeon Residence & Spa, Spa & Beauty
About This Project
  • Луксозни спа терапии за тяло
  • Класически масажи и терапии за тяло
  • Азиатски процедури
  • Посолство на красотата Biologique Recherche
  • Термална зона
  • Маникюр и педикюр
  • Детски център „Галеон“